Manipuleras bevis av Åklagare och Polis?

Nackamorden – Åklagares handlingar manipuleras av Polisen? I dagens avsnitt pratar jag med Matte Oscarsson, vars far tillsammans med ett antal affärsbekanta mördades i Nacka år 2013.

Ingen åklagare har velat ta upp händelserna och nu tar Matte upp kampen mot åklagarna genom att själv samla in bevismateriel, som Polisen verkar manipulera trots att materielet är sänt via rekommendat brev till åklagarkammaren.

Vad som händer innan materiel hamnar hos åklagarkammaren via PostNord, vet ingen! Det verkar som om Polismyndigheten öppnar post innan den hamnar hos åklagarmyndigheten. Åklagarmyndigheten har loggat all post som kommer in till dem, men olika dagar försvinner uppgifter som funnits i loggarna dagarna innan.

Vem manipulerar loggarna hos åklagarmyndigheten? Många märkliga omständigheter sker när Matte Oscarsson vill få rätsida på vem som mördade hans far och hans fars affärskollegor.

Det finns inspelade SOS-larminspelningar som dissekerats på olika spårnivåer… och det som framkommer där skickar Matte Oscarsson till åklagarmyndigheten, som i sin tur inte vet om att Polisen tagit DVD-skivor för manipulation innan de når åklagaren.

Är det så att olika åklagare skyddar sina vänner genom att inte ta upp mål där dessa kan antas vara involverade? Varför används inte jävsreglerna där man flyttar mål från en åklagare till en annan. Vad är Polisens roll i att manipulera materiel som skall gå till åklagare?

Vi kommer att diskutera mycket mer i denna intervju, som inte är smickrande för våra åklagarmyndigheter.

Vi kommer också att prata om den av SÄPO beställda rapporten ”Rutten Demokrati…), där människor som inte håller med staten eller följer statens odemokratiska handlingar, skall förbjudas att verka i samhället. Skrämmande utveckling. Staten och kapitalet går hand i hand och det skall vi prata om i dagens program.

Ni hittar originalljudbanden som dissekerats och som skickats till åklagarmyndigheten via www.truefact.se samt på Youtube med kanalen    / @mattetruefact  

Intervjuad Matte Oscarsson

Programledare och utfrågare Thomas Gjutarenäfve

Inspelat den 6 juli 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *