RÖSTA PÅ DIG SJÄLV! GJUTARENÄFVE INTERVJUAR ULF BEJERSTRAND

Thomas intervjuar Knapptryckarnas Ulf Bejerstrand

Artistförmedlaren för Svullo och Eddie Meduza, har nu givit sig in i den politiska leken. Rösta på dig själv och låt folket styra genom direktdemokrati och återkommande folkomröstningar.

Ulf Bejerstrand startade för många år sedan bolaget ”SV” och har därigenom träffat tusentals människor. Alla människor är lika mycket värda och skall få styra samhället genom direktdemokratiska valprocedurer, som på sikt skall göra ideologer överflödiga och visionärer betydelsefulla.

Vi pratar om högt kvalificerade majoriteter för att ändra lagar (90 mot 10) och inte enkla eller absoluta majoriteter där minsta möjliga marginal styr besluten i de lagstiftande församlingarna.

Knapptryckarna vill inte att beslut skall kunna fattas när ena sidan av ett förslag kan få hälften av riksdagsledamöterna + 1 (175 röster) och andra sidan en stor minoritet på 174 röster. Detta system är ovärdigt.

För att förvalta folkets röster måste det till folkomröstningar och inte lobbypåverkade politiker som inte tycker som folket. Politiker kan vara köpta och besluten kortsiktiga. Detta vill Knapptryckarna ändra på och idag skall vi få lyssna till ”partiledaren” Ulf Bejerstrand.

Vi kommer även att få lyssna på diskussioner om NATO, EU, kriget i Ukraina, men även historier om hur Ulf kom i kontakt med Svullo och Eddie Meduza.

Programledare är Thomas Gjutarenäfve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *